Bármely weboldalról chatelhetsz Facebookos ismerőseiddel!

Mégpedig úgy, hogy fel sem kell lépned a közösségi oldalra!
Hogyan lehetséges mindez?
Egy Tawea nevű új böngésző kiegészítővel, amit itt tudsz letölteni: TAWEA bővítmény >>

A program gyakorlatilag minden böngészővel fut, legyen az Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera vagy Safari.
A bővítmény telepítésekor engedélyezned kell a Facebook oldaladhoz való hozzáférést és ezt követően el is helyezi az ikont a felül található eszközsorba.

A hozzáférés miatt nem kell aggódnod, hogy milyen privát adatokat teszel elérhetővé, amennyiben előzőleg már személyre szabtad Facebook fiókod láthatóságát.

Amennyiben ezt valami oknál fogva még nem tetted meg, úgy az alábbi linken keresztül adunk útmutatót arra, mit hogyan érdemes beállítanod saját Facebook fiókodon belül.

Útmutató a beállításokhoz >>

Mint minden telepítés után indítsd újra gépedet és már készen is vagy, a Tawea működésre kész! Innentől kezdve bármely weboldalon is vagy egyszerűen csak vidd az egeret a jobb alsó sarokba és máris megjelenik a chat ablak, ahol máris láthatod a bejelentkezett Facebook ismerőseidet. Igaz, ez nem teljesen ugyanaz a design, mint amit a Facebookon megszoktál, de nagyon hasonlít rá.

A Tawea bővítmény kiegészítője mindezen túl még a képek megosztásában is segítséget nyújt. Ha meg szeretnél osztani egy képet, csak egyszerűen húzd le az egérrel a képernyő jobb alsó sarkába, majd válaszd ki, hogy a Facebookra vagy a Twitter-re szeretnéd kitenni. Egy megerősítést követően a kép már kint is van az általad kiválasztott közösségi oldalon.

Facebook hozzászólások: